Emili Vicente, que va ser entrenador del Lleida Esportiu i el Reus Deportiu i actualment preparador de l'Andorra, ha estat trobat aquest matí sense vida a la carretera de Canòlich, en direcció el Coll de la Gallina (Andorra), mentre practicava ciclisme, ha informat el club andorrà.

La policia andorrana ha rebut l'avís a les 10:40 hores del matí i han estat els serveis d'emergències mèdiques els que han traslladat el cos fins a l'hospital, encara que minuts més tard s'ha certificat la seva mort.

L'autòpsia determinarà ara les causes de la mort del tècnic esportiu ja que, tal com ha anunciat la policia, es descarta que hagi estat per atropellament, pel que s'apunta a una crisi cardíaca pel sobreesforç i la calor.

Emili Vicente, La Seu d'Urgell (Alt Urgell), de 52 anys, dirigia actualment el FC Andorra de Primera Catalana (Grup I), va entrenar amb anterioritat el Reus Deportiu i era àmpliament reconegut al món del futbol català.

L'Andorra (3r amb 61 punts) havia de jugar diumenge que ve al migdia a Barcelona contra el Sants (2n amb els mateixos punts), a la recerca d'una plaça d'ascens directe -el líder és la UA Horta, amb 62 punts- o de promoció, encara que la mort d'Emili Vicente provocarà segurament l'ajornament del partit.