Ahir es va celebrar el 32è Festival de Patinatge a Olot, que es va convertir en una oportunitat més per aconseguir sumar els fons necessaris per tal que el CPA Olot pugui viatjar a la Xina per participar al Mundial. El club olotí, que busca a travès de micromecenatge 25.000 euros per realitzar el viatge, ha obert també, des de fa deu dies, un compte al web Tot Suma per tal d'aconseguir aquesta suma de diners.

El Festival d'ahir, que va incloure dues sessions amb el pavelló ple, també és una fórmula per trobar recursos econòmics. A l'espectacle hi van participar les 200 patinadores del CPA Olot, oferint al públic de la ciutat, a més del Sóc Innocent (la coreografia que porten a la Xina), el Treu-me d'aquí, el ball amb el qual van aconseguir el desè títol mundial l'any passat.

A més de la participació de les patinadores del CPA Olot, el Festival va comptar amb la presència de dos Campions del Món més de patinatge, els italians Luca Lucaroni i Rebecca Tarlazzi.

El Festival, que constava de dues funcions, va iniciar la primera, amb gairebé totes les entrades venudes, a les cinc de la tarda amb l'homenatge de l'Ajuntament a Montsita Casadellà, pionera del patinatge olotí i, seguidament, amb la participació de totes les patinadores del Club.

Pel que fa a la campanya de micromecenatge que va començar el passat dia 17 de maig, ja ha recaptat prop de 4.500 dels 25.000 euros que busca. Es poden fer aportacions des de 10 fins a 800 euros, amb diferents recompenses per a tots els col·laboradors, des d'un agraïment personal fins a un sopar amb les patinadores.