La marca de roba nord-americana Nike ha presentat avui la primera equipació que el Futbol Club Barcelona portarà per a la temporada 2017-2018. En la nova elàstica, que es posarà a la venda a partir de dijous, hi destaca el predomini del color blau, que es combina amb unes franges verticals vermelles que es van eixamplant a la part central.

A la samarreta, en la que per primera vegada hi apareixerà Rakuten com a patrocinador principal, s'aprecien les paraules "Força" i "Barça" en cadascuna de les mànigues, mentre que els pantalons i les mitges mantenen el color blau característic de l'equip català.

L'equipació també mostra un compromís amb el medi ambient, ja que cadascuna està fabricada amb polièster reciclat obtingut a partir de setze ampolles de plàstic.

El davanter del Barcelona Neymar ha assegurat que sent "orgull i optimisme" en vestir la nova samarreta, a la qual qualifica com "d'última generació".

Pel patrocini de Rakuten el Barça percebrà 55 milions d'euros fixos per curs, un bonus de 1,5 milions pel títol de Lliga i 5 milions per la 'Champions'. Nike abonarà entre 80 i 85 milions d'euros per temporada.