Arnau Sala i Xavi Punsí van començar a recollir ahir a la tarda tota la informació possible del Conquense, el segon rival dels tres que hauran de superar si volen pujar a Segona B. El sorteig que es va fer ahir a Las Rozas va deparar que fos l'equip de Castella-La Manxa qui quedés emparellat amb els empordanesos. L'anada es jugarà diumenge (12.00) al Municipal, on el Peralada espera repetir el magnífic ambient del partit contra el Móstoles en busca d'un bon resultat per defensar a La Fuensanta l'altre cap de setmana.

El Conquense ha sumat 75 punts al grup XVIII de Tercera i només va ser superat pel Talavera de la Reina, campió, que precisament va pujar el cap de setmana passat. En la primera eliminatòria el Conquense es va desfer de l'Anguiano (2-2 a La Rioja i 0-0 a Conca). El seu jugador més destacat és el veterà migcentre, reconvertit a central, Javi Soria, amb experiència a Segona A amb el Guadalajara, Mirandés i el Racing de Santander i que també ha jugat a l'Huracán València.

Arnau Sala tindrà la baixa del porter Gianni Cassaro per sanció pel primer partit. El tècnic, sobre el fet de jugar la tornada a fora, assenyalava que «no saps mai si és millor o pitjor, tot i que en aquest cas, sabem que si s'arriba a una hipotètica pròrroga, un gol nostre seria determinant». La plantilla es va entrenar ahir i ho tornarà a fer de demà a dissabte.

El rival del Peralada va pugnar tot l'any amb el Talavera pel lideratge, una mica com el duel que van tenir al grup català els empordanesos i l'Olot. En el tram final de campionat es van desfondar i no van poder assolir el títol. El Conquense té experiència a Segona B tot i que se'l qualifica d'equip ascensor, perquè compagina les etapes a la categoria de bronze, amb les èpoques a Tercera. Juga en un estadi, La Fuensanta, amb capacitat per a 6.000 espectadors, de gespa natural, que com a molt arriba a la mitja entrada.

Ivan Rubio i Luiso estan lesionats. A la porteria destaca el porter d'origen francès Alex Ruiz, que va arribar al futbol espanyol de la mà de la Reial Societat en la mateixa operació que va portar Griezmann a Anoeta.