La continuïtat d'Èric Surís a la banqueta de l'Spar Citylift Girona no s'ha posat mai en dubte. El bon rendiment de l'entrenador gironí en la seva primera experiència professional, l'Uni ha quedat subcampió de Lliga i Copa, convida a seguir apostant per un projecte de més d'una temporada per intentar donar estabilitat a un equip en què la majoria de jugadores no seguiran. Des de la final de lliga contra l'Avenida, derrota en el tercer partit a Salamanca, les úniques novetats que ha generat el club de Fontajau han estat les confirmacions de les marxes de Peters, Leo Rodríguez, Ibekwe, Coulibaly... Mentrestant el club s'ha dedicat a treballar en silenci per reconstruir la plantilla pendent de les renovacions dels acords econòmics amb institucions i patrocinadors. L'anunci ben aviat de la renovació de Surís serà un primer pas per anar desvelant les bases de la temporada vinent de l'Uni. Les següents serien les renovacions de Rosó Buch i Helena Oma; la confirmació que el club optarà per jugar l'Eurocup i no l'Eurolliga; i l'anunci dels primers fitxatges amb operacions que es van tancant aquests dies.

Èric Surís ha entrenat sempre equips de base al GEiEG, club del qual fins a l'any passat en va ser el coordinador, i també tenia experiència amb el sènior masculí del Salt a Lliga EBA. Aquesta temporada, però, ha estat la seva primera experiència professional al capdavant d'un Uni on s'ha convertit en el primer entrenador capaç d'acabar un curs des que ho va fer Anna Caula. I ara, també, Surís serà el primer tècnic a renovar i començar dues temporades seguides al club de Fontajau d'ençà que ho va fer l'ara diputada. Ni Joan Carles Díez, ni Ramon Jordana, ni Miguel Ángel Ortega van poder acabar les seves respectives primeres temporades com a entrenador de l'Uni Girona.

Surís ha quedat subcampió de Lliga i Copa, perdent sempre contra l'Avenida, i va caure en vuitens de final de l'Eurocup davant el potent Agü Spor turc. En lliga regular, l'Spar Citylift Girona va acabar segon, per darrere l'Avenida, amb 21 victòries. La segona millor xifra de la història del club només per sota de les que es van aconseguir en l'any de Ramon Jordana i Roberto Iñíguez. Amb el mèrit afegit que, però, aquella temporada no competia a Europa i aquesta l'Uni de Surís ha arribat fins a les 21 victòria jugant en una Eurocup on ha guanyat tots els partits menys el darrer a la pista de l'AGÜ Spor (9 victòries i una derrota).

La bona temporada d'Èric Surís en el seu primer any com a professional no ha estat suficient perquè la Federació Espanyola hagi comptat amb ell per a les diferents seleccions que tenen compromisos aquest estiu. Ortega (Avenida), Lino López (Ferrol), Urieta (Araski), Mario López (Gernika), Pie (Cadí) i Hernández (Wisla/Campus Promete) formaran part, com a primers o segons entrenador, de les seleccions espanyoles aquest estiu. Surís, no. El tècnic gironí s'encarregarà aquest juliol de la coordinació del Campus de bàsquet del GEiEG al pavelló de Sant Narcís.