El Reial Madrid, amb un doblet de Cristiano Ronaldo, un de Casemiro i Marco Asensio, ha derrotat per 4-1 al Juventus en la Final de la Lliga de Campions celebrada a Cardiff, victòria amb la qual ha fet història en revalidar el títol i aconseguir la seva dotzena corona.

Després d'una primera meitat igualada, controlada i dominada per la Juventus en determinades fases, el Reial Madrid va fer valer la seva superioritat en la segona meitat.

Al descans es va arribar amb empat a un després que Cristiano Ronaldo avancés al campió espanyol (m. 20) i el croat Mario Mandzukic igualés pel Juventus (1-1).

Després de la represa, però, el Reial Madrid, va ser superior. Es va avançar de nou amb un xut llunyà del brasiler Casemiro que després de tocar a Sami Khedira va entrar en la porteria italiana (m. 61); sentenciaria Cristiano Ronaldo a centre del croat Luka Modric (m. 64).

La cirereta del pastís la va posar Marco Asensio just abans del final (m. 90).

El Juventus va acabar jugant amb un home menys per expulsió del colombià Juan Guillermo Cuadrado als 84 minuts. Havia substituït en el minut 66 a Andrea Barzagli.