Les primeres paraules del tècnic Pablo Machín després d'aconseguir l'ascens a Primera han estat en el torn de parlaments de jugadors i cos tècnic a peu de gespa durant la celebració que s'està duent a terme en aquests moments a Montilivi. «Estic molt content. Fa tres anys i mig estàvem celebrant mantenir la categoria de forma agònica i allà us vaig dir que m'agradaria tornar a celebrar alguna cosa més gran, i ja ho teniu aquí. Ja sou tots de Primera»

El tècnic sorià ha assegurat que «aquest ascens és molt merescut. Ho podíem haver aconseguit en qualsevol de les altres oportunitats que hem tingut aquests últims anys. Tot i que ens ha costat una mica més del previst, al final ho hem aconseguit». Machín ha afegit que «m'agradaria fer partícips d'aquest èxit a tots els jugadors i cos tècnic. Ara hem de seguir creixent per ser un equip de Primera Divisió digne i que es pugui consolidar a Primera per molts anys».

Machín ha reconegut que «després de totes les que hem viscut, no he estat tranquil fins que l'àrbitre no ha xiulat la conclusió del partit».

«Ara no som conscients del què hem aconseguit, però amb el pas del temps segur que si. Aquest ascens el vull dedicar al meu pare que com ja sabeu va morir ara fa uns mesos. Estic segur que estaria molt content de poder veure el seu fill entrenant a Primera Divisió, però estic convençut que des d'on sigui ens ha donat un cop de mà».

Preguntat per la seva continuïtat a la banqueta del Girona -cal recordar que té un any més de contracte- Machín ha expressat que tinc clar que entrenaré a Primera, i espero que sigui en el Girona. La meva nòvia és el Girona i ho posaré tot de la meva part per seguir a Girona.