L'Uni Girona ha confirmat aquest matí la renovació del tècnic Èric Surís. D'aquesta manera s'ha fet realitat la voluntat de totes dues parts: el club volia mantenir l'entrenador que ha dut l'Spar Citylift al subcampionat de Lliga i Copa, i el propi tècnic, volia continuar a la banqueta de Fontajau.

Surís, s'ha mostrat "molt content de seguir al projecte de l'Uni una temporada més". El tècnic gironí, que tot i no haver tancat la seva renovació fins al dia d'avui ha estat en contacte constant amb la direcció esportiva per la formació de l'equip anunciat la setmana passada, espera la nova temporada "amb il·lusió i amb un sentiment d'autoexigència per construir un equip que segueixi lluitant per totes les competicions com ho ha fet els darrers anys".

Per la seva part, Pere Puig, Director Esportiu de l'Uni Girona, s'ha mostrat satisfet amb la renovació del tècnic: "Va demostrar la temporada passada que és l'entrenador ideal per nosaltres, tenim la mateixa visió del bàsquet. La sintonia entre el club i l'entrenador és total". També ha declarat que el club té la intenció de renovar l'equip tècnic que ha acompanyat aquesta temporada a Surís i que espera poder fer-ho oficial ens els pròxims dies.