El play-off d'ascens a la Segona Divisió A ja té decidits els emparellaments de l'última eliminatòria, que començarà a disputar-se aquest mateix cap de setmana. Al Barça B, que va classificar-se el dissabte, s'hi van sumar ahir tres equips més: Racing de Santander, València Mestalla i Albacete.

Van ser els manxecs els primers del dia en passar ronda. S'enfrontaven a l'Atlètic Balears amb empat del duel d'anara (1-1) i la cita al Carlos Belmonte va acabar amb el mateix marcador: 1-1. A la pròrroga, un gol en pròpia al minut 117 va permetre a l'Albacete classificar-se.

Més difícil ho tenia el Racing, que havia de remuntar un 2-0 en contra davant el Villanovense. Davant uns 20.000 espectadors al Nuevo Sardinero, els càntabres van protagonitzar una autèntica gesta per imposar-se per 4-0. Tres dels quatre gols els van marcar en menys de deu minuts de diferència. Beobide, Castañeda, Abdón Prats i Santi Jara van ser-ne els autors.

De la seva banda, el Mestalla va fer bo el 2-1 que duia del partit d'anada al camp del Múrcia, en un partit que va acabar amb empat sense gols (0-0) tot i que tots dos equips van gaudir de bones ocasions per fer variar el marcador.

D'aquesta manera, els emparellaments de l'última eliminatòria per pujar són: Racing-Barça B i Mestalla-Albacete. Dos d'aquests quatre equips jugaran la temporada vinent a Segona A.