El migcampista gironí Joan Jordán ja és nou jugador de l'Eibar. El club basc i l'Espanyol van arribar a un acord per a l'incorporació al club blaugrana del migcampista de Regencós, que la temporada passada va jugar cedit a Segona Divisió amb el Valladolid.

El traspàs se xifra en un milió d'euros més variables, i l'Espanyol es reserva un dret de tempteig, a més del 20 per cent dels seus drets econòmics per un possible retorn al club blanc-i-blau o venda del futbolista per part de l'Eibar a un altre club. Jordán, de 23 anys, va debutar amb el primer equip de l'Espanyol la temporada 2014-15, de la mà de Sergio González. Va ser en la segona jornada de Lliga contra el Sevilla, després de demostrar un gran potencial en el futbol base espanyolista. En total, el migcampista català ha disputat 17 partits oficials com blanc-i-blau en els quals va marcar un gol, precisament a Ipurua. El curs passat se'n va anar cedit al Valladolid per competir en la categoria de plata, en què va tenir una actuació destacada en el conjunt dirigit per Paco Herrera.

Segon gironí del conjunt basc

L'arribada del migcampista baix-empordanès a l'Eibar significa la presència de dos gironins a l'equip entrenat per Mendilibar. L'altre és David Juncà, qui va arribar fa dues temporades procedent del Girona i que ha jugat poc regularment amb els blaugranes.