Amb l'equip ja treballant a les ordres d'Òscar Álvarez al terreny de joc, les oficines del Llagostera també cremen amb l'arribada i la sortida de jugadors del primer equip. L'últim a arribar és el migcampista canari Leo Ramírez. El futbolista, de 25 anys i propietat del Las Palmas, va jugar la temporada passada cedit a l'Arandina, a Segona Divisió B, on va jugar 33 partits sent titular a l'esquema del conjunt castellà, que va baixar.

Ramírez va formar part de la plantilla del Las Palmas quan van aconseguir l'ascens a Primera Divisió ara fa tres temporades, encara que no va tenir gaire protagonisme. Sí que va jugar amb el primer equip a Segona A la temporada 2013-2014, fins i tot en una ocasió com a titular, en un duel contra el Reial Madrid Castella.

Ara, el de Las Palmas de Gran Canària arriba en préstec a Llagostera després de dues cessions al Cacereño i a l'Arandina amb ganes de seguir creixent de la mà de l'equip gironí. Es tracta d'un jugador molt alt (1,95 metres) i amb un gran desplegament físic, requisits que encaixen amb el canvi d'estil que proposa l'equip pel fet de tornar a jugar a Llagostera.

D'altra banda, el club ahir també va anunciar un acord amb el defensa Diego Jiménez per rescindir el seu contracte. El de Zamora va jugar 23 partits la temporada passada amb l'equip, la majoria com a titular, i ara torna al Recreativo de Huelva, equip del qual va marxar per arribar al Llagostera.

Tito Ortiz fitxa pel Reus

El migcampista Tito Ortiz, exjugador del Llagostera (11-12), va fitxar pel Reus procedent de l'UCAM Múrcia. El jugador, de 32 anys, és un migcampista defensiu que també pot actuar de central i que té una gran experiència a Segona A, on acumula 91 partits. La temporada passada va disputar 30 partits, 24 com a titular, i va fer quatre gols amb l'UCAM Múrcia. És la cinquena incorporació del Reus per afrontar un nou any a Segona A.