El debut del Peralada Girona B a Segona divisió B no podria haver estat més impactant: el cap de setmana del 19/20 d'agost, el conjunt empordanès rebrà al Municipal l'històric Mallorca, que va descendir la temporada passada. Els altres dos representants gironins de la categoria, l'Olot i el Llagostera, també tindran rivals d'alçada per començar: els garrotxins visitaran un altre històricm l'Hèrcules, mentre que els blaugranes rebran a casa, en el retorn a Llagostera, l'Alcoià, sempre candidat a lluitar pels llocs de promoció d'ascens.

El calendari s'ha fet públic avui durant l'assemblea general de la Federació Espanyola de futbol, ajornada la setmana passada per la detenció d'Ángel María Villar. El primer derbi arribarà aviat: en la cinquena jornada (17 de setembre) el Peralada rebrà l'Olot, en un duel que reviurà la rivalitat que van protagonitzar la temporada passada a Tercera divisió, quan van estar tot l'any pugnant pel títol (finalment se'l van endur els garrotxins). El partit de tornada a Olot serà en la jornada 24 (4 de febrer).

En les jornades 10 i 29 (22 d'octubre/11 de març), hi haurà els duels entre l'Olot i el Llagostera, primer al Municipal olotí; Peralada i Llagostera s'enfrontaran en les jornades 14 i 33 (12 de novembre/8 d'abril). La Lliga s'acabarà el 13 de maig amb els partits Hèrcules-Llagostera; Olot-Elx i Peralada Girona B-Formentera.