El Peralada Girona B ha tombat aquesta tarda el Barça B al Municipal en un partit amistós de nivell que ha deixat molt bones sensacions per al conjunt empordanès. L'equip d'Arnau Sala, que aquesta temporada debutarà a Segona B, ha estat capaç de remuntar al segon temps el gol inicial de l'exdavanter del Tenerife Choco Lozano, ara a les files blaugranes.

El partit ha començat prou igualat però les millors ocasions de la primera part han sigut pels visitants. Lozano ha fet el 0-1 als 8 minuts i semblava que això podria ser un condicionant negatiu per al bàndol gironí. Amb el pas dels minuts el Peralada Girona B ha tingut sota control el rival i fins i tot hauria pogut empatar poc abans del descans en una jugada d'Andzouana, un futbolista que ve de la base del Mónaco, que encara no ha estat oficialitzat com a nova incorporació.

A la segona part tots dos equips han fet molts canvis, com és habitual en la pretemporada, però han sigut els empordanesos els qui han jugat millor. I això els ha permès remuntar gràcies a dos gols calcats de Cesc Clotet, un dels futbolistes del Peralada que ha pres part a Manchester en l'estada de pretemporada del Girona.

L'empat ha arribat al minut 58 mentre que el gol de la victòria ho ha fet a quatre del final. En tots dos casos el jugador ha driblat el porter del Barça B després de rebre una pilota en profunditat i desfer-se de la defensa rival per marcar a plaer.