El Barça segueix expectant esperant el desenllaç del futur del seu davanter Neymar, que sembla tenir les hores comptades al conjunt barcelonista. Fins que no es formalitzi el fitxatge de Neymar pel PSG, el club blaugrana no vol revelar oficialment la seva estratègia. El que si farà el club presidit per Josep Maria Bartomeu és contemplar l'opció de denunciar el club parisenc davant la UEFA apel·lant a les regles del fair-play financer.

L'entitat blaugrana sospita que, en cas que el París Saint-Germain pagui els 222 milions d'euros de la clàusula de rescissió de contracte de l'internacional brasiler, els diners no provindrien en la seva totalitat dels fons del club francès, sinó d'alguna societat de Qatar, d'on al-Thani, propietari del PSG, és l'emir. Per aquest motiu, en el cas que finalment el PSG fitxi el jugador, el Barcelona podria demanar a la UEFA que investigui l'origen d'aquests diners, en entendre que cap club europeu pot abonar la clàusula de rescissió de Neymar sense incomplir les regles del fair-play financer establertes per la mateixa federació. Cal recordar que, el 2014, la UEFA ja va multar amb 22 milions d'euros el PSG per incompliment del fair-play financer. Una nova sanció no només comportaria una nova multa econòmica, sinó que també podria implicar la suspensió del club francès de disputar competicions europees.

D'altra banda, el pare de Neymar cobraria demà dilluns 26 milions d'euros com a prima per la renovació del passat octubre del seu fill amb el Barça.