El Llagostera va aconseguir passar ronda de la Copa Catalunya després d'aconseguir remuntar un gol matiner al Júpiter en un partit en què els gironins van saber dominar el seu rival, tret dels primers minuts de partit.

Al minut 2, fruit d'un error defensiu del Llagostera, el Júpiter aconseguia posar-se per davant en el marcador gràcies a un gol anotat per Peña. Els locals, però, van veure que quan els llagosterencs es posaven la roba de treball aconseguien imposar el seu ritme sobre el terreny de joc i començaven a acostar-se amb perill sobre la porteria d'Ivan. I ben aviat, al minut 18, Gavilán aconseguia el gol de l'empat.

Veient que es podia arribar a porta, els d'Óscar Álvarez van baixar una mica el ritme, però cada arribada acabava amb perill.

Sentència d'Abel al final

El Llagostera, amb els canvis a la segona part va guanyar en solidesa i, l'entrada d'Abel al minut 72 va donar més opcions en atac. De fet, el juvenil va aconseguir desfer l'empat a un en el marcador amb un gol anotat al 83, després d'una gran definició.

El Llagostera, exempt de jugar la segona ronda, passa directament a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya.