Victòria de mèrit del Peralada-Girona B contra el Barça B. Els gironins van aconseguir remuntar el gol inicial visitant gràcies a un doblet de Cesc Clotet. Ben aviat es va avançar el conjunt blaugrana al marcador. Al minut 8, una centrada de Paik la va rematar a plaer Choco Lozano per marcar el primer gol del partit. Poc s'havia vist fins al moment dels dos equips quan els de Gerard López van innaugurar el marcador. Precisament era el conjunt barcelonista qui tenia la iniciativa i dominava l'enfrontament en els primers compassos de partit, davant un Peralada encara verd i que tenia poques opcions de contrarestar el joc dels blaugrana.

No obstant això, el Peralada, a mesura que van anar passant els minuts, va aconseguir igualar el duel tot i que la possessió i les arribades més perillosos eren pel Barça B. Sobretot per bandes, amb jugadors com Paik i Moha molt actius. Arnau Sala va presentar un onze amb jugadors incorporats recentment, com Montes o Diaby. El més actiu va ser un altre nouvingut, el davanter Kevin Sony, que va protagonitzar les arribades més perilloses del primer temps. Tot i això, l'acció més clara per l'equip gironí la va tenir Andzouana, que forçat va rematar alt a dos metres de la porteria. Andzouana (Mònaco) és un jugador que el club encara no ha anunciat oficialment com a incorporació però que formarà part de la plantilla del Peralada. La segona part va començar amb un gran nombre de canvis per part de tots els dos equips, una escena habitual en tots els partits de pretemporada. El segon temps va començar amb un Peralada molt més intens i va arribar a ser superior al rival en algunes fases dels segons 45 minuts. L'equip d'Arnau Sala va sortir molt endollat dels vestidors i va igular completament el duel, que seguia avançant amb tots els canvis realitzats per tots dos equips.

Cesc Clotet capgira el duel

Al minut 58, l'extrem manresà aconseguia l'empat. Passada en profunditat pel jugador, que va marxar del seu defensa i del porter amb velocitat per acabar definint amb sang freda per aconseguir situar l'empat a l'electrònic. Just dos minuts després d'aconseguir empatar, el Peralada va tenir una doble ocasió molt clara per donar la volta al partit. Sony es va plantar sol davant el porter Rojas, que després de fer una molt bona intervenció, la pilota va tocar al travesser i el rebot, amb tot a favor, Cesc Clotet va enviar la pilota fregant el pal.

La igualtat seguia regnant tot i que no hi havia clares ocasions. Una de les més clares pel conjunt blaugrana va ser per Abeledo, amb un xut a boca de canó que v aturar amb molta seguretat el porter xampanyer Marcel. Quan faltaven cinc minuts pel final, Cesc Clotet, en una acció pràcticament calcada al primer gol, donava la victòria al Peralada després de desfer-se del porter blaugrana.