L'expilot Ángel Nieto ha mort aquest dijous a la Policlínica Nostra Senyora del Roser d'Eivissa. Nieto estava ingressat des del passat 26 de juliol després de tenir un accident de trànsit.

Aquest matí, el centre hospitalari ha assegurat en un nou informe mèdic, que l'estat del pacient era "molt crític", després que aquesta matinada hagi presentat un "empitjorament sobtat, amb els primers signes d'afectació neurològica, malgrat que el TAC cranial urgent que se li ha realitzat no mostrava canvis respecte al de 48 hores abans ".

De matinada, assenyala el centre hospitalari, a Ángel Nieto se li havia fet una "craniectomía descompressiva urgent, a causa d'un augment brusc de la pressió intracranial". Aquesta intervenció ha durat una hora i mitja, aproximadament.

Ángel Nieto estava ingressat a la Unitat de Cures Intensives des del passat dimecres 26 de juliol, després de patir un accident de quad a la carretera de Santa Gertrudis. L'expilot conduïa el vehicle per aquesta carretera d'Eivissa quan va ser colpejat per un turisme.