Cristiano Ronaldo ha estat sancionat amb cinc partits després de la polèmica en el partit d'anada de la final de la Supercopa d'Espanya . El Jutge de Competició de la RFEF ha decidit suspendre al portuguès un partit per la targeta vermella i quatre per l'empenta a l'àrbitre

El col·legiat del clàssic del futbol espanyol va expulsar per doble amonestació a Cristiano Ronaldo. Després de mostrar la primera groga per llevar-se la samarreta en la celebració del seu gol, en l'acta va assenyalar que "en el minut 82 Cristiano Ronaldo va ser amonestat pel següent motiu: simular haver estat objecte d'infracció".

De Burgos Bengoetxea va interpretar que l'acció en la qual el davanter madridista va poder marcar el tercer, es va deixar caure davant l'arribada de Umtiti dins de l'àrea del Barcelona. El col·legiat va reflectir en l'apartat C de l'acta, d'altres incidències, la reacció que va tenir Cristiano després de veure la cartolina vermella. "Cristiano Ronaldo una vegada mostrada la targeta vermella em va empènyer lleument en senyal de disconformitat", va reflectir el col·legiat.

Recurs contra la segona groga

Mentre, el Reial Madrid ha confirmat ja que recorrerà la segona cartolina groga que va rebre Cristiano Ronaldo.

El Reial Madrid, segons van informar fonts del club, justificarà el seu recurs defensant que en cap moment existeix la intenció de tirar-se dins de l'àrea.

En funció que prosperi el recurs que presenta el Reial Madrid, Cristiano podria jugar el dimecres la tornada de la Supercopa d'Espanya en el Santiago Bernabéu, si li és retirada la segona cartolina. La resolució del Jutge Únic no es coneixerà fins al dimecres perquè dimarts és dia festiu en la Comunitat de Madrid.