Penúltim compromís de pretemporada per al Palamós. El conjunt de Vicenç Fernández va guanyar al camp del Bescanó gràcies a les dianes de Gerard Herrara i d'Abu, aquest últim, a dos minuts per concloure el partit. Això que el degà va haver de remuntar el gol inicial dels bescanonins, obra de Sanku al quart d'hora de joc. En un duel on no hi van haver excessives ocasions de gol, els palamosins van seguir amb les proves a una setmana de començar la competició oficial. L'últim amistós, el proper dimarts al camp de l'Atlètic Bisbalenc.

La Jonquera goleja l'Agullana

El conjunt jonquerenc va guanyar l'Agullana, el seu equip afiliat, per un contundent 0 a 6. Javi Revert i Remo, en dues ocasions, Marc Bech i Youssouf van ser els golejadors. Miquel Àngel Muñoz va utilitzar a tota la plantilla per seguir preparant el duel inicial de lliga, en dues setmanes, al camp del Júpiter.

D'altre banda, el filial del Llagostera i el Cassà van empatar a tres gols en un partit disputat i amb alternatives. Els cassanencs es van avançar i van acabar empatant, quan el Llagostera havia remuntat, a l'hora de partit.