L'Olot ha tornat a Segona Divisió B en un dels millors escenaris, el Rico Pérez, per enfrontar-se a l'Hércules, un dels galls de la categoria. Els de Martín Posse, sense complexes, van tractar als alacantins de tu a tu, durant la primera part les forces van estar molt igualades, amb ocasions per les dues bandes, però sense encert de cara a porteria, arribant al descans amb un empat sense gols.

A la segona part, però, l'Olot ha deixat que els locals es fessin amb el domini del joc, i això ho ha sabut aprofitar el conjunt de Posse per començar a trenar contres. En una d'aquestes, al minut 62, Guzmán ha sortit disparat i s'ha inventat una assistència per Marc Mas, que ha aconseguit batre Falcón. A partir d'aquí el conjunt local ha començat a posar setge a la porteria de Ginard.

I tanta insistència, al final, ha trobat premi. Al minut 77 Juli aconseguia batre el porter olotí per situar l'empat al marcador. Amb el gol de l'empat el partit ha tornat a igualar-se i, tot i que hi ha hagut alguna arribada, el perill ha estat mínim pels porters, acabant-se el partit amb un bon repartiment de punts.