Escenari immillorable per debutar en el retorn a Segona B. L'Olot visitava el Rico Pérez amb tota l'ambició possible en la seva reestrena a la categoria, on hi ha retornat després de passar una campanya a Tercera. Els de Martín Posse, lluny de deixar-se intimidar per l'escenari, un dels més espectaculars de la categoria, van plantejar el partit de tu a tu davant un dels equips que està cridat a ocupar la part alta de la taula a finals de temporada.

El partit va començar amb dues ocasions tímides de l'Olot, però ben aviat els locals van voler fer valer el seu múscul i van disposar de les millors oportunitats de la primera part. Amb tot, els de Posse no s'arrugaven i aconseguien trenar alguna jugada, essent la de més mèrit un xut de Nacho Pérez al minut 26 que Falcón va aconseguir desviar. Així, amb l'empat inicial es va arribar al descans.

A la represa, l'Hèrcules va sortir més dominador, tancant a l'Olot al darrere i estirant molt les línies. Això ho van aprofitar els garrotxins per sortir al contraatac i, en un d'aquests, al minut 62, Guzmán va ser capaç de sorprendre la defensa i assistir a Marc Mas perquè avancés a l'Olot. Per darrera al marcador, l'Hèrcules va prémer encara més l'accelerador i, al minut 77, després d'avisar, Juli aconseguia empatar el partit. A partir d'aquí a l'Olot li va tocar aguantar i ho va saber fer per aconseguir un gran punt en la primera jornada. El proper cap de setmana rebran la visita del Sabadell a la Garrotxa.

«Valorem molt aquest punt»

Després del partit, el técnic de l'Olot, Martín Posse, va reconèixer que «després de tot el treball i sacrifici sembla poc premi, però valorem molt aquest punt», a més afegia que «hem aprofitat l'oportunitat que hem tingut i hem estat còmodes en defensa, les sensacions son molt bones» i va finalitzar dient que «nosaltres no firmem mai l'empat però som conscients de qui teniem a davant».