El Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) ha ratificat la sanció de cinc partits que el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol va imposar al davanter del Reial Madrid Cristiano Ronaldo després del partit d'anada de la Supercopa d'Espanya contra el Barcelona.

El TAD ha desestimat el recurs presentat pel Madrid contra l'expulsió del jugador portuguès per doble targeta groga en aquest duel: una per treure's la samarreta per celebrar un gol i la segona per simular un penal, a judici de l'àrbitre. Cristiano Ronaldo va empènyer el col·legiat De Burgos Bengoetxea, que va reflectir en l'acta l'incident.

El Comitè de Competició li va imposar cinc partits de suspensió, un per l'expulsió i els altres quatre per l'empenta. El Comitè d'Apel·lació va mantenir la sanció, com també ho va fer el TAD, de manera que Cristiano no podrà jugar fins a la cinquena jornada de lliga, contra el Betis. La decisió va indignar el Madrid, que perd el seu jugador estrella contra València, Llevant i Reial Societat.

Trofeu Santiago Bernabéu

La XXXVIII edició del Trofeu Santiago Bernabéu servirà perquè precisament Cristiano Ronaldo es torni a retrobar amb l'afició del Reial Madrid després d'un estiu on s'ha especulat amb la seva possible sortida. El Fiorentina serà el convidat, en la reedició de la final de la Copa d'Europa de 1957. El partit arrencarà a 3/4 d'11 de la nit per evitar coincidir amb els duels de l'última ronda de prèvia de la Lliga de Campions.