La nova jugadora de l'Spar Citylift Girona Magali Mendy ha avançat el seu inici de pretemporada i des d'aquesta setmana s'entrena en solitari a Fontajau. La francesa, que surt d'una lesió, de la qual està plenament recuperada, està fent la seva particular posada a punt i també aprofita l'estada per començar a conèixer la seva nova ciutat. Mendy, de 27 anys, pot jugar en qualsevol de les posicions exteriors. Es tracta d'una jugadora atlètica, amb capacitat per defensar i anotar, que la temporada passada va ser la més valorada de la segona divisió francesa amb l'AB Chartres.

L'Uni ha fixat el pròxim divendres 1 de setembre com el dia d'inici de la pretemporada. Aquella jornada estarà reservada per a les preceptives revisions mèdiques a la plantilla, i a partir de l'endemà, està previst que les jugadores ja s'exercitin a les ordres del tècnic Èric Surís.

L'Uni està acabant de perfilar el calendari d'amistosos. Un dels partits assegurats és la semifinal de la Lliga Catalana contra el Sant Adrià, ascendit aquest curs a Lliga Femenina. El duel està programat pel 16 de setembre a Llançà. Si les gironines el superen, els espera a la final el Cadí, vigent defensor del títol, el diumenge 24 a Reus. Un altre duel fixat és el de la Supercopa contra el Perfumerías Avenida. Es jugarà el dijous 28 de setembre a Würzburg (20.30). El campionat de Lliga arrencarà el cap de setmana del 30 de setembre-1 d'octubre a Madrid, contra el Bembibre, en una jornada de seu única.