Primera victòria de la temporada pel Llagostera. El conjunt d'Òscar Álvarez ha fet un partit molt seriós i contundent en defensa, sobretot, davant un Cornellà que no ha estat capaç de traspassar el mur defensiu visitant. A l'altre porteria, els gironins han aprofitat una de les rematades més clares que han tingut.

Ja al segon temps, centrada precisa de Javi Chica per Gabarré que, amb molta potència, ha rematat la pilota enviant-la a la xarxa davant la pressió del gironí Enric Maureta.

Fins al final el Llagostera ha patit, tot i que el Cornellà no ha generat accions molt clares de gol excepte un pal just després de la diana de Gabarré, que ha acabat donant els primers tres punts de la temporada als llagosterencs.

Far Law Sports, nou patrocinador de l'equip

El club ha arribat a un acord amb l'agència d'acompanyament esportiu per ser el principal patrocinador del primer equip, que portarà el seu logotip a la part frontal de la samarreta. El Llagostera ha anunciat en un comunicat que es sent identificat amb els valors de l'empresa, entre d'altres, apostar per la persona abans que l'esportista.

En la presentació del nou patrocinador hi han estat presents David Peña i Nofuentes Advocats, representants de Far Law Sports.