Segon partit de la temporada i segona derrota del Peralada-Girona B. Una setmana després de caure contra el Mallorca, els d'Arnau Sala s'han tornat a trobar a un dels equips més potents de la categoria, el filial valencianista, que no ha donat gairebé cap opció als gironins per aconseguir el seu primer punt a Segona Divisió B.

Els valencians han encarrilat el partit en tres minuts al primer temps, al 19 i al 22, quan primer Rafa Mir i després Torres han situat ben aviat un 2 a 0 al marcador. Poc després, al minut 28, Coro, de falta directa, ha retallat diferències i ha permès a l'equip tornar a entrar al partit.

Ja a la segona meitat, el domini seguia sent local i, davant els intents de l'equip gironí, el Mestalla ha fet el tercer gol al minut 67, moment en el que el Peralada-Girona B ho ha vist ja molt complicat. A quatre minuts pel final, Villar ha situat el 4 a 1 definitiu al marcador. El proper cap de setmana l'equip entrenat per Arnau Sala rebran la visita a casa del Lleida Esportiu.