El nou jugador del Barça, Ousmane Dembélé, va assegurar ahir en el seu primer dia com a jugador blaugrana que està content «per complir un somni que tenia de petit». El nou futbolista francès, de 20 anys, va arribar ahir a Barcelona i va posar davant de les oficines del club per als mitjans gràfics. Avui signarà el contracte que l'unirà al club català per les pròximes cinc temporades i serà presentat en societat.

Procedent del Borussia Dortmund, que l'ha venut al Barça per 105 milions d'euros més 40 de variables, Ousmane Dembelé va assegurar ahir a la tarda que «és un somni perquè estic en el millor club del món i amb els millors jugadors», va apuntar en unes declaracions als mitjans del FC Barcelona, en les quals va destacar que els seus objectius per aquesta temporada són «donar-ho tot per aquest club i també per l'equip, a més de guanyar tots els títols possibles». Després d'aterrar ahir a la capital catalana, Dembelé té un dia complet avui amb la presentació oficial com a nou jugador del Barça.

El primer acte per al francès serà a dos quarts d'una del migdia, quan signarà el seu nou contracte amb el club. Mitja hora després, el nou extrem blaugrana es presentarà oficialment a l'Auditori 1899 on, a continuació, farà la tradicional sessió de fotografies, ja vestit amb la indumentària culer, sobre la gespa del Camp Nou. A dos quarts de tres del migdia farà la seva primera roda de premsa com a jugador del Barça.

Mbappé, al PSG

Segons va informar ahir el diari L'Équipe, Kylian Mbappé serà nou jugador del PSG a canvi de 180 milions d'euros. Segons el rotatiu francès, el club l'incorporaria el primer any com a cedit a causa del fair play financer.