El primer dia d'Osumane Dembélé com a nou jugador blaugrana ha derivat en bronca d'una banda majoritària dels 17.814 espectadors presents al Camp Nou, que, davant el retard de més d'una hora de la presentació oficial del davanter francès, ha demanat la dimissió del president del Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

Un contratemps burocràtic en la liquidació del contracte entre el davanter i el seu exequip, el Borussia de Dortmund, ha provocat que la posada de llarg del jugador més car fins a la data de la història del club blaugrana (105 milions d'euros i 40 més en variables) acabés amb la paciència dels aficionats blaugrana que han acudit al Camp Nou.

Davant la demora de la presentació, els crits majoritaris de "Bartomeu dimissió", així com els xiulets i els mocadors blancs s'han multiplicat a les grades, poc abans que Dembélé saltés a la gespa.

De tota manera, l'extrem gal ha gaudit d'una rebuda multitudinari al Camp Nou, on ha viscut les primeres mostres d'afecte per part de la seva nova afició.

No ha estat fins a les 14:45 hores, amb una hora de retard respecte a l'horari previst, quan Ousmane ha saltat a la gespa enfundat amb la samarreta blaugrana i el número 11 a l'esquena i ha posat fi, així, a unes hores frenètiques prèvies a la presentació protocol·lària.

Després d'aterrar ahir a Barcelona acompanyat pels seus pares, el seu representant i tres familiars més, el jugador gal s'ha dirigit a primera hora del matí d'aquest dilluns a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per passar satisfactòriament la revisió mèdica.

De Sant Joan Despí va tornar al Camp Nou per signar, al fi, el seu nou contracte a la zona noble de l'estadi al costat del president blaugrana, Josep Maria Bartomeu.

Una firma que no s'ha estampat fins a poc abans de les 14.30 hores, quan Dembélé, acompanyat del màxim mandatari de l'entitat, ha pogut considerar-se oficialment com nou jugador blaugrana després de solucionar els problemes burocràtics amb el Borussia.

Així ha estat quan encara vestit de carrer amb un elegant vestit, ha sortit a la llotja de l'estadi per saludar els aficionats, que han oblidat per un moment els xiulets i han guardat els mocadors blancs per ovacionar a la nova estrella blaugrana.

Els primers tocs d'Ousmane en el tapet verd del Camp Nou no arribarien fins a les 14.45 hores, poc abans de dirigir-se a l'Auditori 1899 per posar al costat de Bartomeu davant els mitjans de comunicació i realitzar la seva primera roda de premsa com a jugador blaugrana.