Aquest diumenge, La Jonquera estrenarà la temporada al camp del Júpiter. Quan queden ben pocs dies, l'equip s'ha quedat sense entrenador. En una decisió que va agafar tothom per sorpresa, la directiva cessava el dimecres de manera fulminant Miquel Àngel Muñoz, fitxat aquest estiu per liderar una plantilla que, en principi, aspirava a tot. Un tuit i un breu comunicat explicava la postura del club. Es justificava la «dràstica destitució» per les «importants desavinences entre el tècnic i una part de la plantilla». Se li busca un relleu a contrarellotge entre un seguit d'opcions, a l'espera de confirmar. Qüestionat ahir per aquest diari, La Jonquera, com a entitat, no va voler fer més declaracions al respecte. Es va cenyir al comunicat i prou, al·legant que es tracta d'una «qüestió interna» i assegurant-se que la decisió havia estat «totalment raonada i debatuda».

Més coses a dir tenia Miquel Àngel Muñoz, el principal afectat, qui confessava sentir-se «sorprès i dolgut» per una destitució que l'ha fet sentir-se «impotent» en no trobar-hi cap explicació lògica. Al seu parer, és «totalment fals» que existís cap mena de desavinença. «Tindran les seves raons», es resignava, afegint que no tenia «ni la més mínima sospita» del que podia passar i que per això, «el diumenge passat vaig anar a veure el Manlleu, que es de la nostra lliga, i que jugava contra el Berga». Recordava, també, que «en els 25 anys que fa que he fet de primer entrenador, mai m'havien acomiadat», rematant que «no ha començat ni la Lliga. No es pot saber si la meva feina ha estat bona o dolenta» i que «és una situació que no he buscat ni desitjo. L'únic que he fet és treballar, treballar i treballar».

Muñoz, que ahir a la tarda va acomiadar-se de la plantilla, intentava buscar els motius pels quals la junta parlés de «desavinences» amb la plantilla i li costava trobar-los. Explicava que un dels futbolistes fitxats a l'estiu (Manu Sena) havia arribat «amb una mica de sobrepès» i que, per això, havia jugat menys minuts dels que segurament hauria desitjat. «Ell em va dir que volia jugar més i li vaig explicar que, en haver arribat tard i una mica passat de pes, calia posar-se en forma i que les oportunitats arribarien. Tot havia quedat allà, fins que l'altre dia va comunicar-nos que marxava perquè no tenia les oportunitats que ell creia que mereixia i que no l'havia tractat bé. Aquest va ser un dels arguments de la directiva per cessar-me. A part, deien que durant l'estiu no havíem estat prou superiors davant equips d'inferiors categories». Negava Muñoz que aquests raonaments tinguessin cap mena de fonament. «He parlat amb els capitans i m'han dit que el vestidor està amb mi, que creuen en el projecte. No vull tirar més llenya al foc, però la realitat és que no he tingut cap discrepància», finiquitava.