El Mundial de Nanjing és a la cantonada i els clubs gironins que hi participen ja ho tenen tot a punt per a la gran cita. Mentre el PA Maçanet ja entra en concurs demà en grups petits, el CPA Olot i el CPA Girona, que no competiran en grups grans fins diumenge que ve, van fer ahir els darrers actes abans de fer les maletes.

L'Olot és un cop més un dels favorits per endur-se el Mundial. La coreografia Soc innocent, ha brillat amb llum pròpia durant els campionats disputats fins ara. Les garrotxines van celebrar ahir el Festival anual en què hi participa tot el club i que se sol fer per les Festes del Tura però com que se'n van dimarts es va avançar.

De la seva banda, el Girona va celebrar la cloenda de la campanya Girona Patina que va incloure tallers i jocs infantils, una exhibició del ball del primer equip i l'actuació del grup Km100. Les gironines entraran en competició també diumenge a Nanjing. Subcampiones mundials, el Girona presentarà el disc Esclaus de la riquesa , que aquest any ha ocupat el segon lloc, per darrere l'Olot, als campionats de Girona, Catalunya i Espanya.