Tercera derrota en tres partits del Peralada-Girona B. Avui ha estat el Lleida Esportiu l'equip que s'ha emportat els tres punts del municipal peraladenc, gràcies a un solitari gol de Moustapha a un quart d'hora pel final. Massa càstig per novament un bon Peralada, centrat i seriós durant tot el partit però que novament ha pecat de caràcter ofensiu per treure alguna cosa positiva en aquesta tercera jornada del campionat de lliga de Segona Divisió B.

A la primera meitat el duel ha estat molt igualat. Els dos conjunts han porposat joc i han intentat combinar, amb més o menys èxit, i tot i que les ocasions de perill no han estat constants s'han vist uns primers 45 minuts entretinguts per l'estil de joc dels dos equips. Per part visitant, les transicions ràpides han estat la seva principal arma i l'arribada més clara, un xut de Félix que ha sortit desviat. A l'altra porteria, Coro responis però el porter Oliveros, ex del Girona, atrapava amb seguretat. Arimany ha debutat en punta a l'equip d'Arnau Sala, que ha fet un bon primer temps però li ha faltat encert a l'hora de triar la decisió correcte en atac.

A la segona meitat Arnau Sala ha donat entrada a Álamo i Pachón per Andzouana i Iu Ranera per intentar donar un altre cara a l'atac xampanyer. Coro tornava a tenir un xut entre els tres pals, en aquest cas de falta directa i que atrapava novament amb seguretat Oliveros. En una acció calcada, cinc minuts després, Javi López gaudia de la més clara del partit. El seu xut de falta des de la mitja lluna ha sortit fregant el travesser de la porteria defensada per Gianni. Paik, a un quart d'hora pel final, ha fet lluir Oliveros, que ha desviat amb la punta dels dits un xut que entrava. El partit es podia trencar en qualsevol moment i així ha estat al minut 75. El visitant Moustapha, amb un cop de cap molt poderós a la sortida d'un córner, ha avançat els de la Terra Ferma i obligava els xampanyers a remar a contracorrent. No ha pogut ser. El futbol ha tornat a castigar a un Peralada voluntariós i centrat, però el Lleida ha fet valer la seva experiència per deixar els gironins amb tres derrotes en els primers tres partits. El proper objectiu també serà d'allò més exigent. La setmana vinent, els d'Arnau Sala visiten el Martínez Valero per jugar contra l'Elx.

PERALADA: Gianni, Maxi Villa, Diaby, Vallho, Carbonell, Iu Ranera (Pachón, min. 46), Pol Blay, Andzouana (Álamo, min. 46), Paik (Èric Montes, min. 83), Coro i Joel Arimany.

LLEIDA: Oliveros, Aitor, Trilles, Satrustegui, Musa, Lázaro (Andriu, min. 59), Moustapha, Félix, Javi López (Valiente, min. 78), Pumar (Iván Agudo, min. 70) i Nierga.

GOL: 0-1, min. 75, Moustapha.

ÀRBITRE: González González. Va amonestar amb targeta groga a Carbonell, Pol Blay, Vallho i Joel Arimany (Peralada) i Lázaro, Moustapha, Andriu i Musa (Lleida Esportiu).

ESTADI: Municipal de Peralada. Uns 350 espectadors.