Novament l'osonenc Gil Muntadas ha estat clau en la victòria del Figueres. La setmana passada obria la llauna en el derbi empordanès contra el Palamós i aquest vespre ha donat els tres punts al conjunt gironí en l'exigent desplaçament a Vilafranca.

El partit, en línies generals, ha estat obert i s'han vist ocasions a totes dues àrees. El gol guanyador ha arribat just al límit del descans, una diana psicològica que ha permès a la Unió sumar la segona victòria consecutiva. Gil Muntadas tornava a veure porteria per posar el 0 a 1 amb el xiulet de l'àrbitre del descans.

A la segona meitat el Figueres ha sabut patir. El Vilafranca ha tingut ocasions clares per empatar però entre l'encert defensiu i la mala sort, no han vist porteria i el Figueres, que s'ha defensat amb tot fins als últims segons, s'ha emportat la victòria. Els de Chicho, sumant sis punts de nou possibles, reben el proper cap de setmana la visita del Vilassar de Mar.