Segon partit de la temporada a casa del Llagostera i segona derrota. Ahir va ser l'Ebre l'equip que es va emportar els tres punts del Gironès gràcies a dos gols de Rubiato, que va aprofitar a la perfecció dues badades defensives dels llagosterencs. La victòria de la setmana passada a Cornellà havia donat ales a un Llagostera que, ahir, va tornar a ser frenat.

El partit va ser molt igualat, el que serà una tònica durant tota la temporada a un Municipal llagosterenc on la pilota va més per l'aire que no pas per terra. Els equips sabien que qualsevol errada defensiva podia decantar el partit i va ser l'Ebre, concretament el seu davanter, Borja Rubiato, qui més bé va interpretar aquestes situacions. En la primera diana va guanyar molt bé l'esquena per definir davant Marcos i a la segona meitat, un error de marcatge en un servei de banda el va aprofitar a la perfecció per donar la victòria al seu equip.Abans, Pitu havia aconseguit empatar el partit gràcies a un magistral llançament de falta marca de la casa. El saltenc igualava el partit a la primera meitat i deixava en mal menor el gol inicial dels aragonesos, que encara no havien guanyat en aquest inici de competició.

«Els principals culpables de la derrota som nosaltres, però al tram final els àrbitres ens han perjudicat. No és excusa perquè no hem estat bé, però jugar amb nou els últims minuts i el clar penal ha estat determinant per no puntuar», assegurava Òscar Álvarez, entrenador del Llagostera, respecte les expulsions de Leo Ramírez i Fuster i el clar penal no xiulat a favor dels gironins al minut 94.