Ben aviat s'ha avançat el Badalona, gràcies a un penal transformat, al minut 6, per Albarrán, després d'una falta de Carles Mans per mans dins l'àrea.

Tot i aquest contratemps tant matiner, els de Martín Posse s'han refet i han respòs guiats en atac per Nacho Pérez, que al minut 20 ha estat objecte d'un possible penal, molt reclamat pels olotins, però que el col·legiat no ha indicat.

Amb el partit de Copa del Rei contra l'Alcoià d'aquesta setmana a l'horitzó, el tècnic ha tornat a fer rotacions i l'entrenador ha donat entrada a homes com Uri Santos, Pedro o Roger Vidal per Hèctor, Marc Mas o Guzmán, que s'han quedat a la banqueta. El duel ha estat molt igualat i amb poques ocasions i ja al segon temps, Marc Mas, que ha entrat al descans, ha tingut una clara ocasió però el seu xut, en una posició molt favorable, l'ha aturat amb problemes el porter local Morales.

El Badalona també ha tingut les seves opcions per deixar el partit molt ben encarat, sobretot mitjançant l'ex olotí Robert Simón, que s'ha trobat amb un bon Ginard sota pals.

El xoc arribava molt igualat als últims minuts i l'Olot,¡ semblava tenir més forces per acabar el partit a camp contrari, sempre pendent d'evitar qualsevol contraatac perillós del conjunt badaloní. Ja a l'afegit, Uri Santos i Marc Mas, que ha rematat una centrada des de la banda per sobre el travesser, han estat a punt d'empatar en la oportunitat més clara dels olotins en tot el partit.