No hi ha manera que el Palamós marqui un gol i, si això no passa, té pocs números de puntuar. Avui ho han tornat a provar, han tingut ocasions però novament no han estat encertats i el rival, el Santboià, ha materialitzat una de les seves poques arribades per endur-se els tres punts del Municipal de Palamós.

Bonaventura i Medina han tingut les millors ocasions per avançar l'equip de Vicenç Fernández, però era el Santboià, mitjançant una diana d'Oriol Molins, que ha aprofitat una errada defensiva, ha donat la victòria a l'equip barceloní.

A la represa, el degà ha estat l'equip que ha dominat l'enfrontament i el tècnic ha posat tota la carn a la graella amb l'entrada de Nahuel i Marc Vilà, però els locals només han inquietat amb accions de Narcís Barrera i de Marc Medina que no han arribat a bon port.

Segona derrota consecutiva del Palamós, que suma un punt de nou possibles i que encara no ha marcat cap gol. Són 270 minuts sense veure porteria contrària, sense cap mena de dubte l'aspecte més urgent de corregir.

El proper cap de setmana els palamosins visiten el camp del Santfeliuenc.