L'exjugador del FC Barcelona, Jéremy Mathieu, que ha fitxat per l'Sporting de Lisboa durant aquest mercat estival, ha concedit la seva primera entrevista al diari portuguès 'Record' en què, entre altres coses, defensa el seu dret a fumar. "Sóc una persona que sempre dic la veritat, no tinc cap problema a fer-ho. Sobre l'assumpte de ser fumador, no sóc el primer ni l'últim jugador que fuma, però quan els aficionats em veuen en el camp es queden contents amb mi. Això és el més important per a mi ",

"La premsa espanyola, en el tema de fumar, em va voler matar. Fumo, i què? Per què no hauria de defensar aquest escut amb tot el que tinc? Tan me fa el que pensin els altres. Com dic, el que m'importa és l'estat de forma que demostri al camp", afegeix el francès en la seva entrevista al diari portuguès.

Mathieu assegura sentir-se molt més tranquil ara a Portugal i sense la pressió que va patir com la seva etapa de blaugrana: "Em sento molt bé, tinc el cap clar aquí. La pressió no és la mateixa que vaig viure a Espanya en els anys que vaig jugar allà. Aqeuí hi ha exigència, sí, però no és com al Barcelona. Quan parlo de pressió i exigència parlo de la que existia a la premsa espanyola. et posen molt pes a sobre quan fas un mal partit. Van darrere de tu cada dia i et tiren daltabaix. És molt difícil gestionar aquests moments".