L'Olot jugarà per segon cop en la seva història la tercera ronda de la Copa després d'eliminar avui l'Alcoià en un partit que s'ha decidit gràcies a un gol de Toril en el minut 105 de la pròrroga. Els valencians han jugat des del minut vint de la primera meitat amb un de menys, però, tot i això, han posat la victòria molt complicada a l'equip de Martín Posse.

En els primers quinze minuts el partit ha estat totalment igualat, amb l'Olot intentant portar la possessió de la pilota i l'Alcoià, ben posat, esperant les seves oportunitats amb arribades des de les bandes. En ell minut 21 ha arribat la jugada que canviaria la dinàmica del partit. El central visitant Galas h a vist la vermella directa després de fer una falta a Guzmán al límit de l'àrea, sent expulsat per ser l'últim home del seu equip segons el criteri de l'àrbitre Monter Solans. En el posterior llançament de falta, Hèctor ha enviat la pilota fregant el pal en la primera de les tres grans ocasions que ha tingut l'Olot per avançar-se al marcadoral primer temps.

Poc després, Guzmán, molt actiu en els primers 45 minuts, ha fet una centrada enverinada que sortia a mil·límetres del pal dret de la porteria defensada per Bañuz i, abans de sortir del camp, a punt ha estat Marc Mas d'empènyer la pilota al fons de la xarxa. Immediatament després, el porter del conjunt valencià ha evitat amb una bona estirada el gol de Pedro del Campo. Amb superioritat numèrica, l'Olot havia agafat el ritme del partit però, de moment, li ha faltat contundència atacant.

La inèrcia que havia agafat l'Olot a l'últim quart d'hora del primer temps no ha tingut continuïtat a la represa. A mesura que anaven passant els minuts, l'Alcoià s'ha més còmode sobre el terreny de joc davant el conjunt de Martín Posse, incapaç d'arribar amb perill a l'àrea contrària amb un jugador més. Així, els noranta minuts han acabat sense gols. La pròrroga ha estat inevitable.

Amb els jugadors ja molt cansants sobre el terreny de joc, l'Olot ha tingut l'Alcoià tancat al seu terreny de joc però no ha aconseguit rematades clares de gol. Per contra, els visitants ha intentat novament busca el contraatac per fer mal, amb Mariano Sanz, fres. Els de Posse, amb poc espai entre línies, aconseguien fer bones centrades laterals que han estat ben defensades pels visitants amb bon resultat. Totes, menys una. Excel·lent centrada de Pedro, al minut 104, perquè Toril rematés amb el cap la pilota al fons de la xarxa