La Reial Societat segueix sumant de tres en tres i manté el pols amb el Barça pel lideratge de Primera Divisió. El partit se'ls va posar molt aviat de cara i ja en el minut 4 guanyaven per 0-2. El Deportivo va anar remant a contracorrent i va aconseguir empatar a dos gols al minut 50, però en el tram final del partit els bascos van aconseguir anotar dos gols més (m.82 i 86) que els van permetre sumar els tres punts i seguir coliderant la classificació.

El Celta va aconseguir la seva primera victòria de la temporada després de vèncer a Balaídos l'Alabès (1-0) amb un solitari gol de l'uruguaià Maxi Gómez. El partit va ser poc vistós i la punteria dels gallecs va contrastar amb la pòlvora mullada en atac dels visitants, que segueixen sense puntuar a la Lliga. Els gallecs van començar molt ben situats al terreny de joc i mica a mica van anar acostant-se a la porteria visitant fins que, passada la mitja hora Maxi Gómez enviava, de cap, al fons de la xarxa una centrada de Sisto per avançar els locals i fer l'únic gol del partit.

El Vila-real va aconseguir remuntar un gol inicial de Sergio León per aconseguir els seus primers punts d'aquesta temporada. El Betis es va avançar en el minut 11, però un error d'Adán va propiciar l'empat de Bacca i, ja a la segona part Samu Castillejo i Enes Unal van acabar d'arrodonir la remuntada, cosa que va donar el primer triomf a l'equip groc.