Empat a res en el primer derbi gironí de la temporada a Segona Divisió B. Peralada-Girona B i Olot s'enfrontaven en un duel de necessitats, ja que cap els dos equips ha sumat cap victòria en aquest inici de lliga tot i que els peraladencs s'han endut el primer punt a la competició. Els dos equips han dominat a estones el partit, que no ha estat molt vistós en una tarda freda i plujosa al Municipal de Peralada.

A la primera meitat ha regnat la igualtat però ha estat l'Olot l'equip que ha arribat amb més perill a la porteria contrària. En els primers minuts, Alfredo, molt actiu, ha posat a prova a Ginard, que ha rebutjat dos xuts del jove extrem olotí.

A l'altra porteria, els peraladencs han arribat amb dues centrades perilloses per la banda que ni Joel Arimany ni Iu Ranera han aconseguit materialitzar amb una rematada. Paik ha fet l'únic xut de l'equip d'Arnau Sala, al minut 20, que ha sortit molt desviat.

A partir de la mitja hora de joc el ritme de partit ha baixat considerablement i l'única notícia, negativa, ha estat pels garrotxins. Un dels millors homes de Martín Posse, Guzmán, s'ha lesionat i ha estat substituït per Pedro Del Campo.

En el segon temps, a mesura que han passat els minuts els dos entrenadors han posat tota la carn a la graella. Posse ha donat entrada a homes com Marc Mas i Hèctor Simon, mentre que Arnau Sala introduïa Coro i Cesc Clotet. Aquest últim, retornava d'un temps d'inactivitat per culpa d'una lesió. Estellés, a l'hora de partit, feia l'única rematada del seu equip entre pals de tot el segon temps, però Ginard reaccionava atrapant la pilota amb un cert suspens.

A l'altra porteria, els olotins també només han rematat una vegada a porteria, amb un xut d'Alfredo que ha atrapat Gianni sense problermes.

Fitxa tècnica

Peralada-Girona B: Gianni, Maxi Villa, Diaby, Vallho, Estellés, Álamo, Iu Ranera (Èric Montes, min. 46), Romero, Paik (Cesc Clotet, min. 73), Javi Sánchez (Coro, min. 57) i Joel Arimany.

Olot: Ginard, Blázquez, Jose, Carles Mas, Micaló, Barnils, Roger Vidal (Hèctor Simon, min. 62), Alfredo, Guzmán (Pedro, min. 41), Toril (Marc Mas, min. 67) i Uri Santos.

Àrbitre: Irurtzun Artola.

Targetes grogues: Romero, Joel Arimany i Èric Montes (Peralada-Girona B) i Blázquez (Olot).

Estadi: Municipal de Peralada. Uns 400 espectadors.