El Bordils va caure en l'estrena a casa de la seva cinquena temporada a Divisió d'Honor Plata i ho va fer davant el Sinfin asturià per un clar 25-29. El partit no va començar gens bé pels de Sergi Catarain, que van encaixar un parcial de 0-4 en els primers minuts de partit que el van condicionar molt durant tot l'encontre. De fet, els visitants, que venien de perdre en l'estrena de la temporada a casa amb el Cisne (26-28), van trobar-se ben aviat amb un marcador favorable que els va permetre jugar amb més tranquil·litat.

Els de Sergi Catarain van trigar a entrar al partit, i això ho va aprofitar un equip com el Sinfin, que va fer ús de la seva superior fortalesa per plantejar una defensa molt tancada que impossibilitava el joc dels gironins. Amb tot, el seu atac basat al pivot anava fent efecte i Uri Márquez va anotar-se vuit de les 25 dianes del Bordils.

Els minuts anaven passant i, tot i que el Bordils va poder eixugar bona part del desavantatge durant la primera part (7-9), un parcial demolidor abans del descans va deixar-los set gols per sota camí dels vestidors (9-16).

A la segona meitat van sortir a intentar eixugar la diferència, però el Sinfin, molt veterà, amb jugadors que han militat a l'Asobal, sabia el que havia de fer i va tallar d'arrel qualsevol intent de reacció dels gironins, que veien com els minuts passaven i no podien acostar-se a més de tres gols en el marcador (21-24) davant un equip que va saber controlar, en tot moment, els seus avantatges.

En finalitzar el partit, el tècnic del Bordils, Sergi Catarain, comentava que «els errors puntuals ens han penalitzat molt i, quan hem intentat tornar a entrar al partit, el seu central ens ha fet molt de mal», i admetia que «estem tristos perquè tot el que estàvem fent bé durant la pretemporada no aconseguim que es vegi ara en la competició real».