El degà continua immers en una espiral de resultats d'allò més negativa. Ahir, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, contra l'Espanyol B, es va repetir el mateix marcador que en el darrer desplaçament dels gironins. A més a més, el golejador dels visitants va ser el mateix, Marc Medina, l'únic jugador del Palamós que ha aconseguit perforar la porteria rival, però els seus dos gols no han servit per sumar cap punt.

Els homes de Vicenç Fernández van actuar amb moltes precaucions defensives i fruit d'això es va arribar al descans amb poques ocasions. A la represa, el Palamós va sortir mig adormit i després d'un avís espanyolista ben resolt per Quinti, els locals van marcar el primer gol mitjançant Bermejo. El panorama es va posar negre per als de Vicenç Fernández perquè Bonaventura va ser expulsat amb doble amonestació al minut 75 i dos minuts més tard, Doncel va ampliar les distàncies i, tot i el gol de Medina de penal, els punts es van tornar a escapar.

El tècnic del Palamós va assegurar que el seu equip va fer un bon treball en defensa però li va faltar «més calma a la zona ofensiva».