El futbol territorial gironí ha viscut aquest cap de setmana els primers incidents de la temporada. Si el duel entre La Salle Girona i el Cassà B de Tercera Catalana va haver de suspendre's en el temps afegit perquè un futbolista local que havia sigut expulsat va agredir el porter visitant, en el Les Planes-Bonmatí qui va rebre va ser el col·legiat Carlos Cabrera. Primer va haver d'esquivar un cop de pedra i tot seguit va rebre una puntada de peu a la cuixa. Tot i que no va poder identificar l'agressor, sí que va poder escriure a l'acta que aquest, durant el partit, estava situat al costat de la banqueta de l'equip visitant.

El Les Planes-Bonmatí es va jugar dissabte i va acabar amb una clara golejada a favor de l'equip local (4-1). Corresponia al grup 27 de Quarta Catalana, que arribava tot just a la segona jornada. Un cop l'àrbitre havia tancat l'acta i procedia a abandonar el camp, un espectador el va increpar, va agafar una pedra de terra, i l'hi va llançar, tot i que la va poder esquivar. Acte seguit l'aficionat s'hi va acostar i li va donar una puntada de peu a la cuixa dreta, tot i que de seguida els altres seguidors que anaven amb ell els van separar. Carlos Cabrera no va poder identificar l'agressor però especifíca que durant el partit estava assegut al costat de la banqueta del Bonmatí.

Aquesta temporada ha començat amb un nou delegat territorial al Comitè d'Àrbitres de Girona després que a l'estiu Rafael Orellana, exassistent de Segona A, agafés el relleu de Salvador Elías. Orellana va rebutjar ahir fer cap valoració sobre els incidents d'aquest partit i també dels que hi va haver en el La Salle Girona-Cassà B de Tercera Catalana.