Pau Campos ha deixat de ser avui l'entrenador del CSM Bucarest d'handbol després que el club hagi decidit prescindir dels seus serveis i del seu ajudant Xavier Salvador quan tot just s'havien disputat quatre partits de la lliga romanesa. Tot i que els havien ofert un projecte de llarga durada, amb l'ambició de guanyar la lliga, no hi ha hagut paciència i els resultats han dictat sentència. Des d'aquest matí Vlad Caba és el nou preparador.

Campos va posar punt i final la temporada passada a una llarga etapa a l'Handbol Bordils per acceptar l'aventura romanesa, que li obria les portes a l'handbol professional. D'aquesta manera el tècnic bisbalenc va deixar el seu club de tota la vida i també va abandonar la seva feina de professor a Palafrugell i a l'Euses de Salt per intentar obrir-se camí en l'esport d'elit. Després de quatre jornades el CSM Bucarest és desè amb tres punts, gràcies a una sola victòria contra el Suceava, per tres derrotes.

"Després d'un extensa anàlisi de l'evolució d'aquesta temporada, el departament de gestió del CSM Bucarest considera la necessitat d'un canvi a la banqueta, dissenyat per portar un nou alè al vestidor. Com a resultat, l'entitat se separa amigablement de Pau Campos i Xavier Salvador, i el seu lloc és ocupat per l'entrenador romanès Vlad Caba. El CSM Bucarest agraeix als dos tècnics per la seva contribució a la formació de l'equip i els desitja un èxit en la seva carrera professional", assenyala el comunicat emès per l'entitat a l'hora de valorar la situació creada.