Hèctor Simon ha tornat a ser el que és, el timó de l'Olot, en l'inici de partit del seu equip. Els de Posse s'han fet amb la pilota des del primer minut i poc després de superar el primer quart d'hora de partit, el de Llançà, amb un xut imparable que s'ha colat per l'escaire ha avançat els garrotxins davant un Saguntí inofensiu.

El gol no ha fet afluixar els de la Garrotxa, que encara abans del descans han marcat el segon, gràcies a una diana en pròpia porteria de l'ex olotí Escudero. La primera meitat dels gironins ha estat molt bona, dominant sense contemplacions la possessió i fent mal en les seves arribades.

El pitjor temor era que l'Olot fes una baixada física al segon temps i això no s'ha produït. L'equip de Martín Posse ha seguit dominant la possessió de la pilota i el ritme del partit. No obstant, els de Sagunt, en un parell d'embranzides han inquietat Ginard que, en tot el partit, només ha intervingut rebutjant un xut des de molt a prop.

A l'altra porteria, Guzmán, que tornava després de superar la lesió, ha tingut la més clara però el partit ha acabat amb el 2 a 0 favorable a l'Olot que, al mateix temps, ha pogut cantar la primera i merescuda victòria de la temporada.