Tres partits a l'Eurocup i tres victòries. L'Spar Citylift Girona es troba en un moment dolç de joc i aquest vespre ho ha tornat a demostrar contra un Ceglèd hongarès que, en cap moment, ha pogut plantar cara a un Uni intens en defensa, ràdid sortit al contracop i dominador en el joc interior on Nádia Colhado ha superat Mokango i Maksimovic. Al descans, el Ceglèd encara mantenia una mica la compostura (43-30), després d'un segon quart en que Zsovar ha estat molt encertada tirant de fora, però en el tercer quart les gironines els hi han passat per sobre amb un 69-40, que encara anava pel camí de ser més contundent.

Al final, victòria gironina amb 31 punts de diferència (86-55) amb un munt de jugadores aportant. Colhado ha estat la màxima anotadora amb 20 punts, però Mendi també ha tornat a brillar molt, Alminaite ha agafat 15 rebots, Romeo, Núria Martínez...