L'Olot ha perdut aquesta tarda, a casa, contra el Cornellà (1-3), encadenant així la tercera derrota consecutiva i seguint, una jornada més, en zona de descens, en una setmana que tanquen el proper diumenge a l'exigent camp del Vila-real B.

El partit no començava bé pels interessos dels gironins, que al minut 11 veient com el Cornellà s'avançava al marcador amb un gol de Valentín. L'Olot, però, que ha anat de menys a més al primer temps, aconseguia empatar abans del descans amb una diana de Marc Mas.

A la represa la tònica seguia sent com als primers 45 minuts, amb el conjunt olotí produint les millors ocasions però sense encert de cara porteria. En canvi, el Cornellà s'ha mostrat més efectiu. L'ex olotí Enric Gallego condemnava a l'Olot amb dues dianes (min. 76 i min. 94) a quedar situat en places de descens, a tres punts de sortir-ne.

La derrota deixa en una posició molt delicada el tècnic Martín Posse, que només ha aconseguit un triomf en dotze partits disputats.