L'Spar Citylift Girona i el Lointek Gernika Bizkaia s'enfrontaran demà (19:15h) al Pavelló de Fontajau, en una quarta jornada de la fase de grups de l'Eurocopa de bàsquet femení on els locals podrien aconseguir ja el passi per a la ronda següent.

Per aconseguir-lo, han d'imposar-se al Gernika i esperar que el VBW CEKK Ceglèd hongarès perdi contra el Bàsquet Landes francès en l'altre partit del grup.

En canvi, les opcions del Gernika són pràcticament nul·les. Les jugadores basques, que debuten aquesta temporada en el torneig, han perdut els tres partits anteriors i es troben en l'última posició del grup. La diferència entre els dos conjunts també és clara a la lliga espanyola, on el Girona és segon i el Gernika, sisè.

Tot i així, en la prèvia, l'entrenador gironí, Eric Surís, ha avisat que el Gernika "és un equip que va a més i que està en creixement". A més, la capitana de l'equip català, Rosó Buch, ha apuntat: "Són un equip molt fort i molt difícil".

En referència al partit de la primera jornada entre els dos conjunts, que va acabar amb victòria del Girona (57-81), la jugadora ha assenyalat: "Va ser un resultat massa ample per la diferència que hi ha entre els dos equips".

Finalment, quant a les sensacions de l'equip gironí, l'entrenador del Girona ha explicat que les seves jugadores tenen "moltes ganes d'avançar en aquesta competició", ha assegurar: "Estem competint molt bé i estem gaudint".