El Figueres només va poder sumar un punt en el partit davant el Santboià tot i que, segons el que es va poder veure a Vilatenim, hauria estat mereixedor de la victòria, sobretot en els darrers minuts, en els que els de Chicho Pèlach van assetjar la porteria de Leva sense premi en forma de gol. Tot i això, sumar sempre és positiu i els figuerencs van aconseguir un punt després d'una jornada sense puntuar.

El partit va començar molt igualat, cap dels dos conjunts volia cometre un pas en fals, conscients de la importància de cada punt. D'aquesta manera, la primera ocaisó del partit no va arribar fins al minut 16, quan Toni Cunill rematava de cap el refús d'una volea de Ritxi, però sense sort.

S'intentava trenar alguna jugada, però a ambdós equips els faltava intensitat i profunditat en l'última passada. Així els porters es mantenien pràcticament inèdits i no va ser fins al minut 33 en què un d'ells va haver d'actuar. Va ser Leva el primer en aparèixer per enviar a còrner un xut des de dins l'àrea de Toni Cunill, la més clara de la primera part.

Abans del descans hi va haver algun intent de combinació, sobretot per part dels del Llobregat, però res que fes moure el marcador.

A la represa el partit va començar amb la mateixa tònica, però al minut 50 els visitants van intentar apretar algun pistó més. David Aroca i Albert Canal, en dues jugades consecutives, pràcticament van haver de treure la pilota de sobre la línia de gol i a la contra Leva va haver de treballar per evitar el gol que ja es cantava a Vilatenim després d'una rematada de Xavi Ferron.

El partit es va convertir en un festival d'anades i tornades, però la definició continuava sense aparèixer. Tant Santboià com Figueres mereixien un gol que es resistia a aparèixer.

En els últims minuts de partit, el Figueres, més fresc físicament que el rival, es va dedicar a atacar amb tot el que tenia, però va topar una i altra vegada amb una defensa molt ben situada que va ser capaç de rescatar un punt pels visitants a Vilatenim.

Amb aquest punt els de Chicho ja en sumen 16 aquesta campanya i estan situats al tretzè lloc de la classificació de Tercera.