La segona jornada del Circuit Gironí de Cros es va disputar ahir a Santa Coloma de Farners en la 44a edició de la prova selvatana, la degana de les jornades de les comarques gironines.

A la cursa absoluta masculina, el triomf va ser per a Jonathan Romeo que va creuar la línia de meta amb un temps de 26 minuts i 49 segons després de 8.820 quilòmetres. L'atleta del CA Lloret-la Selva que va dominar a plaer juntament amb Bouba Sabally (27.11) i Àngel Mullera (27.13), tots tres del mateix equip, van ocupar les tres primeres posicions del podi.

Així doncs, ahir el jove atleta Jonathan Romeo va sumar la segona victòria al circuit gironí en només dues jornades. A més, la prova d'ahir va servir per veure el retorn a la competició de l'atleta Àngel Mullera que la setmana passada a Olot es va haver de retirar a l'última volta per unes molèsties físiques.

A la categoria absoluta femenina, Zoya Naumov de l'AA Catalunya va ser finalment la guanyadora amb un temps de 14.01 i després d'un intens duel amb l'atleta del FCB Berta Cabanas, que fins a la darrera volta no va acabar cedint (14.14). El tercer calaix del podi va ser per Marina Begur, l'atleta promesa del FC Barcelona.

Aquesta setmana, diumenge 12 de novembre, el Circuit Gironí de Cros es desplaça a la seu amb més alçada del Gran Premi, Sant Hilari Sacalm, que enguany modifica el circuit instal·lat al costat de la zona esportiva municipal per oferir totes les comoditats als atletes participants. La d'enguany serà l'edició número 35 del Cros de Sant Hilari. La quarta prova serà d'aquí a quinze dies a Girona. Després la competició visitarà Salt, Banyoles, Vidreres, Maçanet de la Selva, Riudellots de la Selva i acabarà a principis de febrer a Caldes de Malavella.