L'Augi Sarrià no va poder donar la sorpresa a la pista del líder invicte Sant Quirze, que després de nou jornades ho ha guanyat absolutament tot.

Com aquell qui no vol la cosa, els locals van anar obrint forat a mesura que van anar avançant els minuts. A cinc minuts del descans, la diferència ja era de set gols (18-11). Un forat massa ampli, tenint en compte la qualitat i potencial d'un Sant Quirze que mai es va deixar sorprendre. El Sarrià va arribar a l'equador del partit perdent de sis (20-14).

A la represa, els de Carles Morales van reaccionar. Els gironins van escurçar les diferències i es van arribar a posar a només tres gols després d'una diada de Pere Arnau Garcia a dotze minuts per acabar (29-26). Tot i així, el Sant Quirze va seguir a la seva. Sense deixar-se intimidar, els vallesans van saber mantenir en tot moment la renda de quatre-cinc gols per acabar sumant la nova victòria consecutiva de la temporada.

Precisament el Sant Quize juntament amb el Sant Martí-Adrianenc són els dos únics equips de la categoria que ho han guanyat absolutament tot fins ara, i sumen ja 18 punts a la classificació. Per la seva part, el Sarrià en suma cinc, mentre que l'altre equip gironí de la categoria, el Bordils B, és cuer amb dos.