Les jugadores del Girona Tennis Pro Blanca Puig (procedent de la fase prèvia) i l'argentina Guadalupe Pérez Rojas van guanyar els seus respectius partits de primera ronda del quadre final de l'ITF Agadir (Marroc) davant Zainab Bendahhou per 4-6, 6-4 i 6-4 i Pia Cuk per 6-4, 6-7 i 6-4, respectivament, i d'aquesta manera passen a segona ronda de la competició.

El partit de la valenciana Blanca Puig va durar dues hores i tres quarts. La rival de la jugadora del Girona Tennis Pro havia estat la seva companya de dobles en el partit que varen disputar a la jornada de dilluns. El duel va ser molt igualat i es va decidir «per petits detalls».

Similar va ser el duel de Pérez Rojas davant l'eslovena Pia Cuk. La igualtat, malgrat el bon començament de l'argentina del Girona Tennis Pro, va ser la tònica predominant. Després de tres sets es va decantar el partit per l'argentina Guada Pérez Rojas, fet que li va permetre així passar a segona ronda del quadre. Avui Blanca Puig s'enfrontarà, en segona ronda de l'ITF Agadir, a la jugadora helvètica Julia Crivelletto, i Pérez Rojas ho farà davant la seva compatriota Guillermina Naya.